#picioaredepodium 3

Hei hei,

Ce faceti voi?
Am revenit cu update despre experienta mea #picioaredepodium care s-a incheiat acum cateva saptamani cu rezultate tare frumoase.

De ce nu v-am scris mai devreme? Am asteptat sa fac si a 5-a sedinta cu Philips Lumea (am inceput sa ma expun la soare si a fost mai greu cu tratamentul ca timing) pentru a va povesti lucruri detaliate.

Pentru cei care inca nu au citit articolele anterioare legate de aceasta campanie, va spun ca programul #picioaredepodium a fost unul extrem de placut, cu multa miscare. Fiecare clasa la care am participat la cluburile Wordclass Romania, a avut specificul ei, iar fetele (Anca, Alexandra si Kiki) au fost pline de energie. Am avut in fiecare saptamana alta ora, ca Bodypump, Cycling sau Circuit, fiecare cu exercitii bine stabilite pentru a lucra picioarele noastre de podium, impreuna de tratamentul cu Philips Lumea Prestige.

Aparatul asta chiar e minunat! Am obeservat inca de la inceput diferente mari, dar acum pot sa va spun exact ca sunt fina ca o delfina. Cum Philips Lumea functioneaza prin tehnologia IPL, fara nici o durere, reduce cresterea parului cu pana la 92%. Este foarte usor de utilizat prin intermediul senzorului Smart Skin, care recomanda cea mai buna setare pentru nuanta pielii si totodata prin faptul ca functioneaza cu fir sau fara, ceea ce va ajuta sa stati in pozitii cat mai confortabile in momentul utilizarii lui. Singurul mic impediment este grija pe care trebuie sa o avem inainte si dupa tratament, legata de evitarea expunerii la soare timp de 2 saptamani. Cum eu am pielea mai inchisa, a trebuit sa am mai multa grija la acest aspect, dar vremea chiar m-a ajutat cu ploile ei, asa ca sunt cumva fericita cu vara pe care o avem haha. Cele mai rapide rezultate le-am vazut in zona axilei, unde firul s-a subtiat foarte repede, iar apoi a disparut, crescand cu greu in saptamanile post tratamentului. Sunt foarte multumita de aspectul neted al pielii, porii fiind mult mai putin dilatati. Astept cu mare nerabdare sa il folosesc si in celelalte zone, deoarecere este singurul aparat dotat cu 4 capete- accesorii curbate, care se potrivesc tuturor partilor corpului.

Pentru mine aceasta a fost o super experienta,in care am creat o cumunitate alaturi de care am muncit, m-am distrat si asa am capatat si picioarele pe care le doream. Inca mai continui sa fac anumite exercitii atunci cand merg la sala si le multumesc fetelor pentru treaba buna pe care au facut-o la clase!

Pana data viitoare…faceti miscare multa! Astept mesaje de la sala cu voi.

Va pup.

Proc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: