17.02.2018

B0183BE7-8F8A-4AB8-86C5-AEF9CED91167.jpg

17.02.1996- prima zi in care mi-am deschis ochii si am scos primul scancet aici, pe Pamant.

Nu-mi amintesc cum a fost calatoria dinainte acestei zile, dar cu siguranta ce a urmat dupa a compus tot ce puteam avea mai frumos. Si nu ma refer aici la „frumosul” material, ci la suflet. Azi, 22 de ani mai tarziu, sarbatoresc zilele traite impreuna cu acesta.

De-a lungul anilor am reusit sa il inteleg si sa-l ascult mai mult. M-a invatat ca nu orice lucru te poate face fericit, iar cand reuseam sa fiu fericita realizam ca acest lucru nu poate fi posibil decat daca ii vin in ajutor.

Maturizarea mea a fost destul de rapida in ultimul an, au avut loc multe intamplari si cred ca asta este de fapt motivul pentru care scriu aici pe blog prima oara pe anul acesta, de ziua mea.

Stiu ca toata lumea isi pregateste rezolutiile pentru noul an de revelion, dar am simtit intotdeauna ca ar trebui sa fie diferit.  Poate ca tocmai ziua in care ne simtit atat de speciali, ziua de nastere, ar trebui sa marcheze momentul trecerii inca unui an din calatoria noastra, nu revelionul.

Inspiratia, motivatia si dezvoltarea mea, au venit odata cu momentele de neuitat traite pana acum, alaturi de persoanele pe care le-am intalnit de-a lungul calatoriei de pana acum.

Profit de aceasta ocazie sa va multumesc pentru urari, gandurile bune si dragostea cu care ma inconjurati de fiecare data.

Processed with VSCO with f3 preset

PS. Tortul delicios il gasiti la @dulcedemare ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: