#aeroWCH2016

Campionatul Mondial de Gimnastica Aerobica 2016 doar ce s-a incheiat duminica, 19 iunie. Organizat in Incheon-Coreea de Sud, a fost cel mai important concurs din cariera mea de pana acum.

Zile grele, multe antrenamente, dureri, oboseala si stres sunt cuvintele care descriu cel mai bine perioada dinaintea concursului.

Dar a trecut…si a trecut cu bine. Romania a reusit si anul acesta sa invinga. Fiecare membru al lotului a concurat cu toate fortele si impreuna am castigat medalia de argint pe echipe. O medalie mult dorita, pentru care s-a muncit si mai mult.

In lupta pentru medalii impotriva intregului continent asiatic, dar si a vecinilor nostri europeni,  am mai obtinut bronzul la grup (multumesc colegilor mei de proba: Bianca Gorgovan, Dacian Barna,  Lucian Savulescu, Gabriel Bocser)  si aurul mondial la individual feminin (Corina Constantin).

A fost un concurs foarte greu, cu multe tari participante, dar Romania a reusit sa ramana pe podium, performanta constanta pe care o realizeaza de vreo 20 ani. Toate multumirile mele merg catre: dna Marcela, dna Alina, dna Mariana, dna Cristina, dra Cristina, dna Pusa, dn Floroiu si intregii echipe pentru o experienta minunata.

image.jpeg

Puteti urmari finalele aici: https://youtu.be/MpKpjb7EamM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: